Praktijk voor Psychologie Oldenzaal wordt: Heel Leven.
Mijn belofte aan jou!
(én voor nu een mooie kans op een gratis traject.)

Mijn praktijk heeft voortaan een nieuwe naam: Heel Leven. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe website: www.heel-leven.nl
De oude naam, inclusief een werkwijze die was gekoppeld aan een BIG-registratie en doorverwijzingen, was niet meer in overeenstemming met wat ik wérkelijk te bieden heb in mijn leven. Ik wil er zijn voor mensen die echt bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun situatie en die bewust willen groeien en ontwikkelen. Mensen die een bewuste keuze hebben gemaakt voor een “heel leven”. Die mensen heb ik veel waardevolle ondersteuning te bieden. En die mensen geef ik de belofte dat ik er met hart en ziel voor hen ben.

Vertel wat mijn nieuwe site in jou oproept én maak kans op een gratis traject.
Mag ik je uitnodigen om een kijkje op mijn nieuwe site www.heel-leven.nl te nemen en om me te vertellen wat je ervan vindt? Misschien vind je herkenning? Misschien word je geraakt? Dat hoor ik dan graag van je.
Laat me tegelijkertijd ook weten waarin jij bewust verder zou willen groeien en stuur je reactie naar miranda@heel-leven.nl Onder de inzenders verloot ik namelijk een gratis traject dat je de mogelijkheid biedt om een enorme sprong te maken in je ontwikkeling. Ik laat je dan ook snel weten of jij de gelukkige bent. Reageer voor 20 december 2017!! Op 20 december maak ik de winnaar bekend!

P.S.: Als er iets is wat jou raakt op mijn nieuwe site, of als er iets resoneert, is dat vaak een signaal. Een wake-up call om datgene te gaan doen wat er voor je is weggelegd.

 

1 antwoord
  1. Anke Oude Elferink
    Anke Oude Elferink zegt:

    Hallo Miranda. Je site ziet er mooi, heler en ‘rustig’ uit. Ik heb onlangs mijn ontslag aangevraagd na 19 hele plezierige jaren. Maar het is tijd om een andere weg in te slaan. Je woorden van verantwoordelijkheid nemen en persoonlijke groei geven me stimulans om door te zetten naar de beste versie van mijzelf. En vooral vertrouwen dat je weergeeft op je site is heel geruststellend! Mijn gevoel zegt dat mijn beslissing de juiste is. Maar mijn verstand gaat behoorlijk in protest!! Daarom zou ik graag meedoen aan je ‘ loterij’ voor een gratis traject om die enorme sprong te maken!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *