“Miranda werkt doeltreffend, weet waar ze het over heeft en laat je vooral heel welkom voelen en zijn wie je bent. Een dikke aanrader!”

Anoniem, 25 jaar

Al jaren had ik veel last van mijn faalangst en onzekerheid, dat mij uiteindelijk beperkte in mijn werk en privéleven. Meerdere keren hulp gezocht en gekregen, maar dit voelde echter als symptoombestrijding en was niet blijvend effectief. Door de EMDR die ik bij Miranda heb gehad, komen mijn gedachten en gevoelens eindelijk weer bij elkaar en heb ik de onderliggende oorzaak van mijn klachten kunnen verwerken. En dat in nog geen 4 maanden tijd! Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving ziet hoe ik positief ben veranderd en nu in mijzelf geloof en voor mijzelf kan kiezen.

0 antwoorden

Plaats een reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *